ben küçükken çok salaktım

muque
kısa pantolunlu hallerimizin salaklıklarıyla yüzle$tiğimiz ba$lıktır.

ben küçükken...tüm insanların anlamsız bir bağlılıkla birbirlerini sevdiklerinı sanardım.kavgalar ve sava$lar dı$ında gecerdi hayal saatlerim...

evimizde bir kamera olduğuna,ve bizi her an görüntülediğine inanırdım...hayali kameramın önüne geçip;"en mutlu benim,en çok ben egleniyorum" derdim.bu hayalime o kadar kaptırmı$tım ki; eski evimizin balkonundaki havalandırma bo$luğuna kamera taktıklarına kadar getirdim mevzuyu...o televizyondan beni izlerken herkes benim kadar egleniyor diye hayal ederdim...hiç kendi filmimi seyredemedim ben.

ben küçükken ; ağlardım hep...ama $ımarıklıktan.salaklığım gözya$larımı dü$üncesizce harcayıp bugünlerde ağlayamamamdan olsa gerek.

ben küçükken ;anneler hep aynı görünürdü gözüme...hepsi birer dizi karakteriydi,güzel,sakin ve anne.

barbie evim olmadı diye küsüp gitmi$tim evden...bahçenin arkasına saklanmı$tım...babama küsmü$tüm.küslükle harcamasaydım vakitlerimi...ne salakmı$ım.

ben küçükken ; bu dünya pek güzel bakardı bana.küçüklüğüm bacaklarımın kısalığından çok hayalperestliğimden gelirmiş meğer,bilememişim...hep beni sevecek bu hayat zannederdim.ne salakmı$ım...

(bkz: biz büyüdük ve kirlendi dünya)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol