üç yerinden bakire olmak

0 /
louandreassalome
marquis de sade’ın cinselliğe ilişkin yaklaşımında öne sürdüğü özgün kavramdır.sade bakireliği zarla özdeşletirenlere karşıt olarak,anal,oral ve normal yollarin her birinin ayri birer bekaret unsuru tasidigini ve ancak bu yollarin hic birinin haz amacli kullanilmamasi durumunda kisinin bakire sayilacagini savunmustur.
mystic girl
bekaret/namus/ne haltsa işte, zar değildir, önermesine karşılık olarak öne sürülen antitezin sadece tecavüzü kapsadığını belirtmek istediğim sade cümlesi... sen ki sade, diye başlayıp uzuuuun bi yazı döşenirdim lakin.... pek havamda diilim...

"haz amaçlı kullanılmaması:" sanki, bir kullanım kılavuzu var, bunun dışındaki durumlar "garanti kapsamı"nın dışında mı? ahahahah, geçin bu işleri... hadi, sade zamanında bekaret tabuydu, şimdi de mi tabu??

hayır, ağzımda zar yok benim..
episodes
herkesin anal, oral ve normalden olu$tugunu sandigi ama aslinda kulak ve bekaret zarlarini kapsayan bakirelik müessesesi. erken yasta yemeye, icmeye, zicmaya baslamanin zararlari..
salome
"opusmek" oral yolla yapilan "sex"e girer mi?- sonucta agiz yolu ile alinan bir haz var ortada- girerse eger cok zor 3 yerden bakire olmak hatta imkansiz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol