dil piercingi

stella
kimileri tarafindan çok sevilen, kimileri tarafindan igrenilen piercing. i$levi için ne denebilir bilmiyorum. bir insan onu isteyerek yaptirmi$sa ve onunla mutluysa garipsememek gerek..
7doors
peltek konuşmaya neden olan ve kişi ağzını açıp iki kelime edince denizde kum kadar olan tüm karizmasının tuz buz olmasını akla getiren aksesuar.
muque
ilk olarak gözümüze gözümüze thirteen filmiyle sokulmuş,işlevinin de filmin adıyla yaşıt arkadaşlar arasında geyik konusu olduğunu düşündüğüm genelde tamamen cinsel temalı kullanılan takıdır.
not:bu sadece masum bir genellemedir.
zeyra
ağız içindeki dokulara etkisi önemsenmeden estetik hoşluk ki kimilerine göre hoş bile değil kaygısıyla kullanılan bir tür aksesuar.
piercing in dişlere uyguladığı sürekli travma sonucu özellikle ön orta 2 diş arasında diastema, boşluk ve buna bağlı diğer dişlerde çapraşıklık oluştuğu zaman görüntü ne kadar estetik olur düşünülmez.
dahası için de (bkz: küçük dil piercingi)
carpediem
yaptırılınca bir hafta kadar dil şişmiş bir biçimde kalır. piercingi yaptıran kişi rahatça konuşamaz, gargara yapması gereklidir ve sadece sıvı besinler alabilir. delme piercingi bayagı büyüktür, daha sonra bu piercingin değişmesi ve daha küçügünün takılması gerekir. bu kadar zahmete deger mi bilmem ama çogu zaman hoş durur.
scary miss mary
peltek konuşmaya neden olmaz.
konuşmayı ve yemek yemegi etkilemez.
genel kanının öpüşürken daha eglenceli oldugudur. bunun için yaptırılır.
bilinmez ki, piercingle diil, piercingliyle öpüşmek "eglenceli"dir.
cinsel temalı kullananı da vardır, aazımda bişe olsun oyniim duriim diyeni de vardır, biyerimi deldiriyim ama annem görmesin diye deldireni de vardır. vardır da vardır.
çabuk kapanır
her agızda ön orta 2 diş arasında diastema, boşluk ve buna bağlı diğer dişlerde çapraşıklık oluşturmaz zaten üst top ön üst dişe digil damağa değer.
ilk delindiginde tantumverde yardımıyla 4günde normale döner. kasmak gereksizdir. aç olanı kimse durduramaz. yumuşak şeyler gayet tabi yeneblir. mümkün oldugunca buz koyulmalıdır. dil daha inmemişken oynamaya çalışmak dil dokusuna zarar verebilir. tam inmeden heves edilmemelidir.
stella
deldirme işlemi gerçekten hiç acı vermez. bir damla kan bile çıkmaz. yalnız bir süre sonra dil dokusunda hasar meydana getirir. yaptıran kişiye akıl yoksunu insanlar gelip "bak ben yaptırmadım, sen yaptırmışsın aferin. ama abim dedi ki oral seks için yaptırılıyomuş o. yani çıkar bence yanlış anlaşılıyo" derse takılmaması gerekir.
suspus
yapan insanların peltek konuşmayla birlikte birde göstermek için ağzını 1 metre açarak konuşmasına neden olan akseuardır
teski
genelde bayanlar kullanır.seksi olmak mi geciyor akillarindan orasi bilinmez ama erkeklere pekde yakışmaz.tabi kızın dilinde gorulen bu alet cogu abazan erkekte ’’acaba agzina alirsa nasil olur yada opusurken rahatsiz edermi’’ vs gibi dusunceler kacinilmaz olur.
akasha
ilk göz ağrımdır
piercing yaptırmak isteyen ama iş, aile, okul gibi bilimum nedenden dolayı teşhir etmesi sakıncalı olan insanlar tarafından tercih edilir.
en az acılı piercinglerdendir, kanama yapmaz, iltihaplanma riski düşüktür, bakımı kolaydır. (şişliği indirmek için sprey sıkmak harici hiç bir şey yapmanıza gerek yoktur)
kesin peltek konuşmaya neden olur diye bir şey yoktur, bu yaptıranın dile hakimiyetine bağlı bir durumdur.
yaptırdıktan sonra ilk hafta katı yiyecekle beslenmek zordur. mayalı yiyeceklerle beslenmek sakıncalıdır. iltihaplanmaya karşı tedbir almak, ağız hijyenine önem vermek gerekir.
dil piercinginin kendisi dikkatli seçilmelidir. çelik, plastik gibi öbür taraflara takılabilecek maddeler diş eti çekilmesinden zehirlenmeye kadar çeşitli rahatsızlıklara neden olabileceğinden mümkünse titanyum toplar ve barlardan şaşılmamalıdır.

bebekliğinizde elinizden alınmış diş kaşıyıcısına 20 yaş dişi çıkarken geri kavuşmaktır bazen. en abuk sorulara maruz kalmaktır sık sık. eğlencelidir yani.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol