tuvaletin evin dışında olması

wasowsky
yıllar once babamın meslegi sebebiyle koyde oturmamız sonucu yasadıgım hadise. yaklasık 12 yasıma kadar tuvalete gitmek icin 80m. acık havada yuruyup gelirdim. ozellikle geceleri cok zor olan. babamların odasına girip birisini uyandırmaya cekinmek ama aynı zamanda da karanlıktan korkuyor olmak sonucu (bkz: ikilemde kalmak) nedir daha o yıllarda ogrenmeme sebep olmus hadisedir. yine babamın tayini cıktıgında, annem baska yere tasınıyoruz waso dedikten sonra sordugum ilk sorunun bilinc altında ki kaynagı.
-gene tuvalet bu kadar uzakta mı anne?
blackpresser
genelde köylerde sıkca rastlanabilesi bir durum. bazen ürkütücü olabildiği gibi kış mevsiminde de soğuktan donmaya da sebep olabilir.
4ever
köylerde korkunun ecele degil bagirsaklara iyi geldigini hatirlatan bir durum.babam ve oglum filminde eleman da saksiya isiyordu farkindaysaniz.
elma sekeriiii
köy evlerinin çogunda olay bu $ekilde zuhur eder. tuvalet ihtiyacını insanlar evin dı$ında bulunan kapalı kutu $eklindeki tuvalette giderirler.
suyu genelde testiyle dı$arıdan getirmek gerekir. yazın sinekleri uzakla$tırmak biraz zor olabilir.
greyfurt
millet rahatsız olmasın diye sessizce ilerlemeye çalışırken genelde siz yattıktan sonra yola konulan bişiler olur ve sizde gider ona takılırsınız. hem delice korkulur hemde hayvan gibi ses çıkar. millet uyanır. ışıklar yanar. sizi çağırırlar. sesiniz duyulsun diye resmen anırırsınız tuvaletten ama duymazlar. pijamalarla ortalığa çıkıp bahçeye bakarlar. velakin ağız tadıyla zıçtırtmazlar adamı. streslidir bu tip tuvaletler.

hijyen, karanlıkta deliği tutturmak (genelde ışıkta olmaz bunlarda), büyük tuvalenizin inatla gecenin bir yarısı gelmesi gibi pek çok problem yaşatır. her gördüğümde grayderle dalasım gelir bu yapılara.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol