aşkı aramak

independence
a$k bulunabilen bir $ey degildir ki aransin.

a$k bireyin kar$isina yilin herhangi bir gunu, gunun herhangi bir saati, saatin herhangi bir dakikasi $ak diye cikiverir. oyle sagda solda kitaplarda sokaklarda aramakla olmaz. a$k olacaksa hayatinda, istersen evde kapali ya$a, bir pizzaci kuryesi olarak cikar kar$ina zaten, ya da bir anketor olarak. kaderinden kacamaz ya insan hicbir $ekilde, a$k da kaderin bir parcasi degil midir nihayetinde?

demiyorum ki kapa kendini eve, o bulur seni.

sen ya$aminin rutin i$leyi$ine devam et, varsa kaderinde ayaklarinin yerden kesilmesi, o ayaklar yere sabit kalamayacaktir zaten sen istesen de. bulamadim, ya$im gecti, evde kaldim, $oyle oldu boyle oldu salakliklarindan da vazgec. olmasi gereken her neyse olmasi gereken saatte olur. olacaksa zaten olacaktir. senin bunu engellemeye de kudretin yetmez, one almaya da.

iyi bir insan ol, temiz yurekli bir insan ol, huzurlu ya$a yeterli. ha bu son saydiklarimin da a$kla zerre alakasi yok. $eytanin dunya mumessili olsan da a$k varsa kaderinde yine gelip bulacaktir o seni. saydiklarim en azindan o gune kadar huzurlu ya$ayabilmen adina.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol