ideal aile pansiyonu

yesil
büyük ada da hizmet veren muazzam güzellikte bir pansiyondur.12 nolu odası tavsiye edilir.hayatımın en güzel günlerinden ikisini yaşadığım muhteşem mekandır.
muque
kaçıp gideceğim yer...
12 nolu oda tabi...
aynı gün gelen olmasın pişti olmayalım.kapışırız oda için...
ithilquessir
ideal pansiyon, buyuk adanin merkezinde -iskeleden inince 5 dakika mesafede- cok guzel eski bir kosk. restore edilmemis, ve icinde yuzyillik eski pusku esyalariyla beraber odalarini kiraliyor. bina aski ve buyuk oranda ahsap, en bastan soyliyim rahatina duskun olanlar icin bir yer degil. yatakta kimbilir kac ruha ev sahipligi yapmis olmanin verdigi baya bir yorgunluk var. ama farkli yada eski seylerden hoslaniyorsaniz odanin icindeki yekpare ceviz agacindan oyma gommedolaba hayran kalicaksiniz, sifoniyerin uzerindeki el islemesiyle saskina donup, balkondaki kirlangic yuvalarina gulumseyerek bakacaksiniz.
eger gidip kalacaksaniz israrla 12 numarali daire’yi isteyin. balkonundan once koskun bahcesi sonra kucuk ada evleri hemen arkasinda, liman, istanbul bogazi, iki kucuk ada, ve koskoca istanbul gozukuyor. oturun resim yapin, beste duzenleyin, raki icin, cosun eylenin.
gecelik cift kisilik oda fiyati 60 milyon, ama pazarlik yapilabiliyor. kiz erkek beraber kalma konusunda da problem cikarmiyolar. pansiyonun sahipleri sabahleyin kahvaltida rica ederseniz kendi caylarindan size bir gugum ayiracak kadar sicak kanli insanlar.

pansiyonla ilgili belirtmek istedigim baska bir sey ise, butun o karakter we antika ruhuna ramen oldukca temiz olmasi. carsaflar ve tuvalet beni sasirticak kadar temiz ve duzgundu.
muque
asla gidilmemesi gereken mekan.
odalar çok dik güne$ alıyor...hem sanki biraz rutubet kokuyor gibi.kahvaltı be$ para etmez,yataklar rahatsız.merdivenler gıcırdıyor ve çok fazla sinek var.hele 12 numaralı oda vah$et odası gibi.gece soğuk,gündüz hiç durulmuyor.


ha bu arada;

ben oraya hiç gitmedim.

ama gitmeyin.
sercovi
şimdilik "bildiğiniz" bir pansiyon.
ama çok yakındır;
bildiklerinizi unutacaksınız..
yukarıdaki 5 entry de geçerliliğini yitirecek.
çok yakında..
bekleyin..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol