bilgi sözlük ün onlenemez yükselisi

pixie
houston’da duyuru bölümündeki gelişmelere şöyle bir toptan bakıldığı zaman sözlüğün yükselişi karşısında söylenecek söz bulunamaz. jedimizin yeni hosting firması ile anlaşması olayı ile başlamış süreç, tekteker’in gelişi ile aniden tavan yapmıştır. özellikle geçtiğimiz haftalarda üstüste kaptan şener le gece seyri ve ebruyla ebruli saatler programlarında yer alışımız, bir de üzerine bu cuma rock fmde jedimizin konuk sanatçı olarak çıkacak olması, ve bir de bunun üzerine carpe diem isimli dergide çarşaf çarşaf basılacak reklamlarımız gözönüne alınırsa duygulanıp gözlerimizin dolması bile mümkündür. bilgi sözlük ailesi olarak yakında ele geçireceğimiz genç bilgiçlerin fikri iştahımızı kabartmaktadır.

yayında ve yapımda emeği geçen herkese helal olsun denir. evimizin direği independence ayakta alkışlanır.
independence
aralik ayi ocak ayindan hit sayisi ve google indexlemesi yonunden cok daha umit vericiydi.

ocak ayi bitti $ubata girerken "oha nolduk biz ya?" dedim kendi kendime.zira hitler ve google indexlemesi alabildigine artmi$ti.

$ubat bitti mart ayi oldu, $ubat istatistiklerine bakarken ve google indexlerini gozlemlerken "tamam artik daha fazlasi pek mumkun degildir herhalde" diye kendi kendime soyleniyordum.

mart ayinin 13 undeyiz ve daha $imdiden $ubat ayinin %85 hitine ula$tik.erken konu$mu$um ama korkuyorum.nereye kadar ilerleyebiliriz bilemiyorum.
seyhmerat
-independence’ın sözlüğü yeni hosting firmasına geçirmesi
-tekteker’in yaptığı süper icraatlar
-müque’nin sözlüğün tanıtılması için yaptığı mükemmel işler
-girilen entrylerin artık sözlüğün oturmasıyla iyice kalitelenmesi


bu durdurulamaz yükselişi getirdi şahsi kanaatimce.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol