turkmeneli tv

bamya
sinemada oynamakta olan yepyeni filmleri hiç çekinmeden veren, bizleri mutlu eden, türkiyeden çok izlendiğini düşündüğüm, türksattan yayın yapan ırak türkmen kanalı.
ohannessenpetersburgerking
telif denen seyi tanimayan, tanimamasiyla biz izleyicilerini cok sevindiren tv kanalidir. turkce dublaj-arapca altyazi, arapca dublaj-turkce altyazi, ingilizce dublaj-arapca altyazi, ingilizce dublaj-turkce altyazi seklinde vizyon filmlerinden guzel ornekler sergileyen nadide kanaldir.
ankakusu
telifin ’hak getire’ oldugu ortamda bizleri bir hayli mutlu eden kanaldir.

tap taze filmleri yayinlamasinin yanisira milli maçlari korsan yayinlamasi en güzel icraatlarindan biridir. atv veya kanal d logosunu ya kapatirlar veya kendi logolarini büyüterek orjinal logolarin görünmemesini saglarlar. kanal reklamlarinin üzerine hemencecik maçin skorunu ileterek kapatirlar. kisacasi belkide farkinda olmadan büyúk bir kamu hizmeti yapmaktadirlar. bu amatör ruhla hareket etmeleri takdire sayandir. adamlar ücretsiz ilker yasin’i, ridvan dilmen’i ayagimiza getiriyor...

bu gidisle kanallarin avrupa yayinlarinin muhataplari daha çok izler bu kanali. tek artisi telefon ile katilinan saçma-sapan paragöz, sömürü programlarinin olmamasi. bana ancak tesekkür etmek düser.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol