18 temmuz 2016 wikileaks anonsu

mangounchained
twitterdan savaşa (kavgaya) hazırlanın mottosuyla paylaşılan, içerisinde darbe, fetö, akp, cia ile alakalı rakamla(100.000) sayıyla(yüzbin) belge olduğu iddia edilen paket belge anonsu. belgelerin bir kısmı da türkçe olacakmış. şimdiden tor ve vpn'lerinizi hazırlayın diyorlar. belgeler ortaya çıktığı zaman editleyeceğim.

ilgili bağlantı;https://twitter.com/wikileaks/status/754866748067807233

edit: wikileaksin küresel güçlerin kontrolünde olduğunun peşinen bilinmesi ve yayınlanacak belgelerin bu göz önünde bulundurularak okunması daha doğru olur gibime geliyor. belgelerin içeriğinden çok bunun yayınlanmasındaki amacı incelememiz gerekiyor.

edit: pokemon haberi paylaştılar. tam da küresel güçlerin oyununu milletçe bozacaktık da bir gülme gelmiş gibi millet sinir krizi geçiriyor. şimdilik bekliyoruz bakalım.

edit: bayadır internete girmediğimden tamamen aklımdan çıkmış olay. 500k'ya yakın spam mail, çeşitli gmail gruplarından alınan bildiriler, vpills reklamları gibi şeylerden başka birkaç tane vatandaş şikayeti dışında pek birşey bulamadığım sızıntılar. vikiliksin "kardeş bıçak kesmiyor" tadındaki donate serzenişi de görülmeye değerdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol