candan erçetin ile beraber ve solo şarkılar

sergey
candan erçetin’in geçen sezon trt ekranlarında yayınlanan programının adıdır. her hafta bir konu seçilir ve şarkı söylemek dışında kalan zamanlarda konuk ile bu konu üzerine sohbet edilirdi. konser tadında geçer ve bizi bizden alırdı. yeni yayın döneminde devamının gelmesi için trt’yi mail bombardımanına tuttuğum programdır.
fahretti
trt 1 de pazartesi akşamları yayınlanan programdır. 14 nisan konukları inci çayırlı ve zekai tunca idi. konser tadında geçen hoş bir programdır
igor
programin orijinal adi candan ercetin le beraber ve solo sarkilar olmasina ragmen bu baslikta incelenmesinden mutevellit;

candan erçetin’in hazırlayıp, sunduğu trt tepebaşı stüdyolarında seyircili çekilen programda, candan erçetin özlenen konser atmosferini canlı yayında her hafta ekranlarınıza taşıyor. erçetin’e, kimi zaman tek başına, kimi zaman konuğu ile birlikte söyleyeceği şarkılarda büyük bir orkestra eşlik ediyor.

candan erçetin, “beraber ve solo şarkılar” ’da her hafta türkiye’nin değerli sanatçılarından birini konuk ediyor. her hafta başka bir konunun işlendiği programda erçetin, konuğuyla bu konu çerçevesinde sohbet edip ve yine bu konu ile ilgili şarkıları seslendiriyor.

programın “istek şarkılar” bölümünde erçetin, seyircilerin internet yoluyla yaptıkları oylamalarda seçilen repertuarı seslendiriyor. böylece ekran başındaki izleyicinin katılımının da sağlandığı programdir.

http://tinyurl.com/6b4m6n

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol