kimengellemis com

muque
msn messenger listenize adam sayıp eklediğiniz ve bir dönem $ahane sohbetinizi etme $ansını tanıdığınız ki$ilerden hangilerinin en denyo olduğunu görmeniz için yapılmı$ internet sitesi.sizi engelleyen ve silen hadsizleri listeliyor.oldukça güvenli,tecrübeyle sabittir.



http://www.kimengellemis.com/
independence
henuz var olan hicbir programin sizi blocklayanlari gostermeye yeterli olmadigini baz alacak olursak ve sizi silenleri zaten kendi msn listenizden kolaylikla tespit edebileceginizi de du$unecek olursak bu tur internet sitelerini kullanmanin ahmakliktan oteye gitmeyecegini anlami$ oluruz.zira bahsi gecen sayfada siz forma $ifrenizi ve mail adresinizi yaziyorsunuz ama bu $ifrelerin ve mail adreslerinin kaydedilip edilmedigi hakkinda herhangi bir fikriniz yok.

ben eminim ki $ifrenizi ve mail adresinizi bir $ekilde kayit ediyorlar ve mailinizdeki hemen tum bilgileri muhakkak kontrol ediyorlar.eger mailinizde kredi karti numarasi ve turevi bilgileriniz de varsa vay halinize.

edit:bildigim kadari ile uyarida bulundum diye mi rahatsiz etti de berbat verdin yoksa kimengellemis.com un $ahin sahiplerinden biri misin anlamadim ama berbat vererek cok iyi du$unmu$sun.
maliyeci
buraya mail ve şifresini yazmak gibi bir saflıkta bulunmamak lazım.zira listedeki adresler bu sazan avcıları tarafından güzelce alınıp,özenle paketlenip spamler,reklamlar gönderilmek üzere satılmaktadır.aman diyim.
greyfurt
"aman ha!" dedirten başlıktır.
edit: adsl abonelerinin ve statik ip adresi kullanımının artması internet kullanıcılarının yeni risklerle karşılaşması sonucunuda beraberinde getirmiştir. uzun uzun açıklama yazmaya üşendim. buradan okuyun işte;
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=www.kimengellemis.com&btng=google%27da+ara&meta=
independence
"bedava 500 sms kazandiniz", "yuzbinlerce avea kontor kazandiniz", "yarrak kazandiniz buyurun sokun gotunuze" turundeki spam maillerin ba$ kaynagidir bu site ve benzerleri.$imdi daha bir uckagitciliga yonelmi$ler ve "kimengellemi$.com artik sizden $ifre istemiyor.$u programi indirerek sizi kimin engelledigini hemen kendi msn messengeriniz uzerinden ogrenebilirsiniz." turunde mailler yollamaktalar.

daha once soylemi$im, yeniden soyluyorum.msn messenger’da kimin sizi blockladigini bilme ihtimaliniz yok, zira microsoft bu ozelligi "ki$ilerin ozel tercihlerinin bilinmemesi" sebebi ile coooook uzun bir sure once kaldirdi.bu ve benzeri siteler sadece mail adresinizi ve $ifrenizi calmak icin tasarlanmi$ sitelerdir ve bu tur sitelere guvenerek onerdikleri programi yuklemek yahut bu tur sitelere mail adresiniz ile $ifrenizi yazmak aleni ahmakliktir.ustelik bahsettigim bu ahmakligi yapanlardan her gun bana "500 bedava avea sms kazandiniz" turu mailler gelmekte.

ben turkcell kullaniyorum alo?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol