gürültü yapan ust komşuya uyarı atışı yapmak

imgoindeeperunderground
komşuyu baş seviyesinden yukari veya ayak bileginden aşagiya denk gelecek şekilde yapılmış bir atış ile uyarma işlemi. yeterince uyarılmayan komşu için belirlenmiş olan aralığın içerisindeki değerleri kullanarak tekrar deneyiniz.
enharista
bütün uyarılara bir dur çagrısı yapıldıktan sonra devam edilirse o kişilere her şeyi yapmanın mübah oldugu durumdur.
fofay
oklava kırılacağından,futbol topunuz varsa sektirme suretiyle ronaldinhovari hareketler yapıp tavanın anasını ağlatıp yukardakine uyarı atışı yapmakta mümkündür.
yada kardeşim onlar eskiden di şimdi dijital ortam var,’’fofay sende amma eskisin diyenlerde olabilir’’.bu arkadaşlarında üst kattaki komşularının msn’ine bir kıpraşım göndermeleri halinde yukarıdaki savaş son bulabilir.
laughter
bak bu sana son ihtarım, aksi takdirde olacaklardan ben sorumlu değilim tadında yapılan eylemdir. bu uyarı atışı farklı şekilde de olabilir. örneğin daha basit şekilde, yüksek sesle rock müzik dinleyerek gürültü yapan biri varsa; onun volume’undan daha yüksek bi ses düzeyinde türk sanat müziği parçasını açıp maaile fasıl ortamı yaratabilirsiniz. korkup bir yere pısacaktır; uzunca bir süre de çıkamaz zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol