11 mart 2007 ihaleye dördüncü zirvesi

sepulturk
ben, maliyeci, capt it all ve schumi tarafından gerçekleştirilen ve en büyük bombası dost kitabevi onunde ayar veren sinsi amca olan zirvedir. ilk önce bir güzel yemekler beleş olarak yenmiştir. akabinde ise aramıza katılan etom1961 ile ihale oynanmıştır. bendeniz, ehm pardon yani etom hiç bir şey becerememiştir ve bir istikrar abidesi olarak hiç çift haneli rakamları görememişimdir, ehm pardon görememiştir demek istemiştir. akabinde zirveden apar topar kaçmışımdır zaten ben.

http://img395.imageshack.us/my.php?image=dscn2367fi8.jpg
capt it all
ihaleyle başlamış; eycofla devam etmiş zirvedir. gene yendik schumi’yi. maliyeci biraz tökezlese de, sonradan ürettiği pikemanlar şuminin iflahını kesmiştir. ama dost kitabevi önünde ayar veren sinsi amca oyunda olsaydı hepimizi dizerdi; buna eminiz..
schumi
son derece keyif aldığım zirvedir. akabindeki eycof müsabakasında ise tek başıma capt ve maliyeci kişilerine arena bölümünü dar etmişimdir. velakin benim iki katım kadar asker yapabilme ihtimalleri sebebiyle 2 saat direnmiş, sonra oyunu bırakmışımdır. buna rağmen puan sıralamasında 1. sıradaki yerimi kaptırmamışımdır. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
son olarak her hafta gerçekleştirdiğimiz bu tür zirvelerde bol bol kahkaha, azıcık sözlük dedikodusu, gırla geyik almış başını gitmiştir. dost kitabevi önünde ayar veren sinsi amcaya selam eder, diğer zirvelere hepinizi bekleriz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol