28 şubat 2007 age of empires kapışalim zirvesi

capt it all
an itibariyle yapilmakta olan zirve... ilk oyunda capt it all + maliyeci + kbcs triosu darmadağın etti. oyunun birincisi ve ikinci ve üçüncüsü oldu.
schumi
ikinci oyuna schumi de dahil olmuş, oyunun rengini değiştirmiştir.

takımlar:
1.
özgür
mutlu
schumi
2.
grafolog
maliyeci
capt it all
kbcs

oyunun hikayesi:
oasis olan haritada schumi mükemmel bir taktik dehası ile özgürle masaları değiştirmiş, karşı takım neye uğradığını anlamadan özgür’ün saldırısına uğramış, ebeyi görmüştür.

edit: herkes halen özgürü kutlamaktadır.
capt it all
3ncü oyunda, maliyeci’nin eşsiz ekonomisi sayesinde, capt it all, maliyeci, kbcs ve arkadaşımız özgür’ün olduğu takım, haklı ve acı bir galibiyet almıştır. maliyeciye de buradan selam ederim. keşke oyundaki altınları gerçek hayatta da kullanabilseydik. hesabı zor çıkarttık aq. ve birde aç kaldık. keşke maliyecinin etlerini gerçek hayatta yiyebilseydik. ama fillerini istemiyoruz gerçek hayatta felan. dümdüz ediyorlar hayvanlar.
maliyeci
bastığım filler ile ortalığı düzmdüz ettiğim karşılaşma. toplamda da 100.000 ün üstüne çıkmışım foodda.ticaretten vurduğum altınlardan da 55.000 takım arkadaşlarına dağıtmışım. verdiğim ekonomik destekle capt it ve özgür ortalığı palandinlerle dümdüz ettiler. zevkli oyunlar çıktı. hikayeleri,anıları çok,zevkli bir gündü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol