otobüste bayanlara yer veren kiro modeli

angelus
şimdi bu bireylerin beyinleri öyle bir analitik sistemde çalışır ki 17-23 yaş aralığındaki hatun bireylere verilen yerin kendilerine bir süre sonra şahane bir sevişme olanağı olarak geri döneceğini zannederler. hayır bu kadar hesabı santranca yönlendirseler ne kasparov kalırdı ortada ne deep blue. gerçi onlar da tarih oldu ama sebebi bu başlığın öznesi bireyler değildi tabii.
igor
birde bu sahislara ek olarak otobuste yer verdirten insan modeli vardir. oturdugunuz yerde "genccc yer ver bagihiyimmm aplaya" seklinde olaya girer."sanane lan yaziyo musun aplaya? vermiyorum yer mer" demek gelir icinizden lakin giccik gicik bakarsiniz ancak sonuc olarak pasa pasa yer verirsiniz butun suratlar donmus size bakmaktadir.
eflatun kar
kıro ile bir daha muhattab olmaya gerek kalmadığından esasında çok da kötü bir durum değildir. hatta hınca hınç dolu memleketim otobüslerinde gayet makbule geçen bir davranış sayılabilir.
urban f
büyükşehirlerde çok insan var ama insanlık yani sadece iyilik yapmış olmak için artniyetsiz yaklaşım çok az ,birisi hafifçe başıyla selam verse ,gülümsese veya yer verse paranoyaklaşıyoruz ,özellikle anadoluda değil kalabalık otobüs , körüklü otobüsün ne olduğunu görmemiş ve bu otobüsün kapılarının kapanamayacak kadar dolabildiğini bilmeyen insan için gerçekten de böylesi dolu bir otobüse binipde bir bayanın neler hissedebileceğini farkeden yurdum er kişisinin yapacağı doğal bir harekettir , ve merak etmeyin büyükşehirde yaşayan hatunlar da kimin nasıl baktığını ayırdedebilecek "şehir" tecrübesine sahiptir.
alchoburn
bu model insan bayanları bir güzel kategorize eder ilk gelene de vermez...bayanlara yer vermekte yanlış bir husus görülmesi saçma tamam da,ayakta durmakta zorluk çekmeyen bir insan sonuçta bahsettiğimiz; neyine yer veriyorsun...
brahma
eşitliği savunan feminist birine denk gelirse bu kıro kişi yer verdiğine de vereceğine de pişman olur.kıro olması da gerekmez bu kişinin yeter ki karşıdaki feminist olmayı benimsemiş olsun.
sepulturk
kıro olarak genellenmesi mantıksız olan insan modelidir. benim canım ülkemde bayanlara yapılan bütün nezaket hareketleri sarkma olarak algılandıgından bu da o kategoriye sokulmuştur. halbuki kadınlar nezaketi hak eden insanlardır. ve sonuçta kim ne derse desin erkekler kadınlardan daha dirençlidir yorgunluk konusunda. bu durumda nezaket icabı yer vermesi çok doğal ve kibarca bir harekettir. bu hareketi kıroluk olarak algılamak ayıptır. ha eğer sarkma amacıyla yapılıyorsa kıroluk filan değil düpedüz hayvanlıktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol