26 kasım 2006 man utd chelsea maçı

reddevil
old trafford stadında yapılmış olan,ve 1-1 beraberlikle sonuçlanmış olan maçtır.golleri louis saha ve ricardo carvalho atmıştır.ayrıca united’dan michael carrick,chelsea’den makelele,drogba ve carvalho sarı kart görmüşlerdir.
bu beraberlikle man utd 35 puanla liderliğini korumuş,chelsea ise 32 puanla ikinci sırada kalmıştır.alex amcanın sinirlendiği kesindir,fakat kendisi maçın sonunda sakin olmaya çalışıp,bitiş düdüğü çaldığında jose mourinho ile can ciğer kuzu sarması olmuştur.

(bkz: severek izliyoruz)
reddevil
ayrıca bir diğer iğrenç durum da şudur ki: louis saha önce 29. dakikada maçın ilk golünü atmış,sonra da chelsea’nin atağında gereksiz yere kafa topuna yükselip chelsea’ye beraberlik golünü hediye etmiş,ve son olarak scholesie’nin süper şutunu da düştüğü yerden engelleyip şovunu sonlandırmıştır.
overload
günlerce beraberlik o maç hajı. bak berabere diyorum kasma altta oynayabilirsin nidalarıma 30. dakika lois saha " akstir lan yoksa??" dememe sebiyet vermiş hafiften arkadaşlar tarafından ayar yememe neden olsada sonradan carvalho karizmamı tavan yapıp "ekieki beyninizi skim olm sizin müneccime verdim olm biliyoruz ki oynuyoruz" diyerek mest olduğum mactır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol