kendi kendine gülerken birden mimik değiştirmek

darklord
kafede, yolda, otobüste ve benzeri yerlerde gözlerinizin dalıp aklınıza gelen birşeye gülümsediğinizi farkettiğiniz anda birden istem dışı oluşan mimik hareketi. önce güldüğünüzü farkeder sonra acaba sizi birileri görüyor mu ya da görmeye devam ediyor mu düşüncesiyle aniden surat ifadesi değişir sanki gülmüyormuşsunuzda dişiniz ağrıyormuş gibi yüzünüzü ekşitirsiniz ya da gözünüze bişey kaçmış gibi o gülücük ifadesi birden başka bir şekle bürünür ve yırtarsınız.
elma sekeriiii
akla gelen herhangi bir güzel anı kendi kendinize gülümsemenize sebep olacaktır. ya da yüksek ihtimalle a$ıksınızdır. aval aval gezinip kendinizi düzeltme ihtiyacınız bundan dolayı dogar.
kalimera
bunu haber spikerleri yapıyor daha çok. ben en son uğur dündar’da denk geldim. yani bizle beraber btr’yi izliyorlar, sonra kamera onlara yöneliyor, hala btr’ye bakıp gülüyorlar. bu iki saniye sürüyor, sora nasıl birden o ciddi surata dönüveriyorlar. ben en çok buna gülüyorum.
kalimera
akla komik bi şey gelmiştir, ona gülüyorsundur. fakat etraftakilerin akıl okuma gibi bir yetisi olmadığından anlamsız baktıkları anda ortaya çıkar bu davranış.

hayır ben bazen gülmekle kalmayıp sessiz sessiz konuşuyorum da kendi kendime, ordan biliyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol